Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تقریب»
2024-05-06@20:38:11 GMT

نقش زبان عربی در تحقق تمدن‌سازی اسلامی بی‌همتا است

تاریخ انتشار: ۱۱ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۴۹۳۳۴۹

نقش زبان عربی در تحقق تمدن‌سازی اسلامی بی‌همتا است

به گزارش حوزه فرهنگ و هنر خبرگزاری تقریب، به نقل از روابط عمومی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام، دکتر کریم نجفی برزگر، دبیرکل شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در این رویداد نقش زبان عربی را در تحقق تمدن‌سازی اسلامی آشکار و بی‌همتا دانست و افزود: زبان عربی به عنوان یکی از زبان‌های رسمی عنوان شده در اساس‌نامه شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در ادامه کارکرد تاریخی و ساختاری خود، محور و تسهیل‌گر بخشی مهم از تعاملات آموزشی و علمی محسوب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام، دانشگاه‌ها، موسسات آموزش‌عالی و مراکز علمی و مهارتی 57 کشور اسلامی را تحت پوشش خود قرار داده است، اظهار داشت: بهره‌گیری از ظرفیت‌های آموزش مجازی در راستای تقویت ارتباطات میان نخبگان، اندیشمندان، دانشگاه‌ها و کشورهای اسلامی یک ضرورت راهبردی در راستای تکمیل فرآیند ایجاد تمدن نوین اسلامی است.

دکتر نجفی‌برزگر همچنین با معرفی ظرفیت‌ها و دستاوردهای شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام در زمینه‌ی آموزش‌های مجازی ابراز تاکید کرد: بی‌تردید زمینه‌ها و ظرفیت‌های خوبی برای ایجاد موفقیت همکاری‌های مشترک مهیا است و امیدواریم بتوانیم گام‌های موثری به‌منظور تقویت و توسعه آموزش‌عالی آکادمیک و مهارتی مبتنی بر بستر مجازی فناوری اطلاعات در کشور عراق برداریم.

در ادامه این رویداد دکتر علی کریمی‌مرید، معاون اجرایی و راهبردی و رئیس دبیرخانه دائمی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام نیز ضمن معرفی ظرفیت‌های گسترده این سازمان علمی و دانشگاهی گفت: وجود ارتباطات راهبردی با مراکز معتبر علمی و دانشگاهی بین‌المللی و نیز ارائه خدمات ممتاز به اعضاء همانند سامانه‌ نوین آموزش برخط، سامانه استعلام اعتبار مدارک بین‌المللی، درگاه تبادلات مالی ارزی، ایجاد فرآیندهای تسهیل‌گر و برقراری حمایت‌های قانونی بین‌المللی از جمله مزیت‌های راهبردی شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام محسوب می‌گردد که می‌تواند در اختیار دانشگاه‌‌های عراقی قرار گیرد.

در ابتدای این رویداد که با حضور آقایان دکتر یاسر لفته حسون رئیس دانشگاه کوفه، دکتر سلیم الجصانی معاون و نماینده رئیس دانشگاه کوفه، دکتر خطیب رئیس دانشگاه کربلا، دکتر حنا اسکندر رئیس شعبه لبنان دانشگاه سلیمان ترکیه، دکتر حمید زارع رئیس پردیس فارابی دانشگاه تهران، دکتر علیرضا محمدرضایی رئیس کنفرانس و دکتر ناصر قاسمی دبیر علمی زبان عربی و هم‌کنشی تمدنی، دکتر علی کریمی‌مرید معاون شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام، معاونین پردیس فارابی و جمعی از اساتید دانشگاه به شیوه‌ی حضوری و مجازی برگزار گردید، روسای دانشگاه‌های کشور عراق طی سخنانی با اعلام آمادگی به‌منظور عضویت در شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام به تشریح ساختار و فعالیت‌های این دانشگاه‌ها و بررسی زمینه‌های همکاری مشترک با شبکه و پردیس فارابی پرداختند.

گفتنی است دومین همایش بین‌المللی زبان عربی و هم‌کنشی تمدنی با محوریت پژوهش‌های همسنج در حوزه زبان و ادبیات و همکاری‌های میان دانشگاهی به همت پردیس فارابی دانشگاه تهران که یکی از اعضای شبکه دانشگاه‌های مجازی جهان اسلام به‌شمار می‌رود سه‌شنبه ۱۰ اسفندماه ۱۴۰۰ در شهر مقدس قم برگزار گردید.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: تمدن سازی اسلامی زبان عربی شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام پردیس فارابی بین المللی زبان عربی ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۳۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود وزیر خارجه ایران به گامبیا

  به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما دکتر امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان در راس هیاتی به منظور شرکت در پانزدهمین اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا وارد بانجول پایتخت این کشور شد.

در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی که طی روز‌های شنبه و یکشنبه ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه جاری با موضوع اصلی ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو پیرامون توسعه پایدار برگزار می‌شود، مسائل و چالش‌های مختلف جهان اسلام به ویژه موضوع فلسطین و وضعیت جاری در باریکه غزه مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

در این اجلاس در مجموع سه سند شامل پیش نویس قطعنامه فلسطین، پیش نویس بیانیه بانجول و پیش نویس سند نهایی نشست سران برای تصویب به ترتیب به نشست شورای وزیران امور خارجه و سپس اجلاس سران ارائه خواهد شد.

دکتر امیرعبداللهیان ضمن حضور در این اجلاس، مواضع جمهوری اسلامی ایران را در قبال تحولات جهان اسلام و منطقه‌ای و بین المللی تبیین خواهد کرد.

وی همچنین در حاشیه این اجلاس با برخی مقامات کشور‌های اسلامی دیدار و گفتگو خواهد کرد

دیگر خبرها

  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد
  • جلسه کمیسیون دائمی هیأت امنای مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • مالزی میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام» است
  • مالزی، میزبان کنفرانس بین‌المللی «آموزش معاصر در جهان اسلام»
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی
  • پایگاه مسجد باید محور همه فعالیت‌ها قرار بگیرد
  • ورود وزیر خارجه ایران به گامبیا